calculatie

Second opinion

U heeft bij een (aantal) partij(en) een prijsopgave laten maken voor de geplande uitbreiding of verbouwing maar twijfelt aan het kostenplaatje?
Wij kunnen voor u een onafhankelijk vergelijk maken zodat de cijfers voor u in een duidelijke taal zichtbaar worden. Denk hierbij aan een herberekening en opvragen van extra offertes bij leveranciers.
Desgewenst gaan we met de betrokken partijen aan tafel om tot een goed eindresultaat te komen.

Gedurende het bouwproces kunnen allerlei factoren leiden tot overschrijding van de kosten.
Dit kan zelfs gepaard gaan met een verslechterende bouwkwaliteit.
Om dit te voorkomen, en om kosten alsnog zo beperkt mogelijk te houden, kan
Mombarg Bouwsupport uw bouwkostenbegroting grondig analyseren en u voorzien van passend advies. Raadzaam is om al voor de start van het werk een second opinion
aan te vragen.

Verbouwplannen

De plannen voor de verbouwing zijn er. Maar dan!? Hoe nu verder?
Wij kunnen u hiermee helpen. Samen bespreken wij uw wensen en vertalen deze naar een werkomschrijving / bestek en aanvullende ruimte- en materiaalstaat. Dit aangevuld met een passende kostenraming. Op die manier heeft u een goed beeld van het kostenplaatje bij uw verbouwplannen.
De volgende stap is een uitvoerende partij zoeken. Indien gewenst kunnen wij u hierin ondersteunen. Mombarg Bouwsupport werkt samen met ervaren professionals die de verbouwing van A tot Z vakkundig kunnen uitvoeren.

Woning aankoop

U heeft uw droomwoning gevonden!! Maar nu? Vaak zijn bestaande woningen goed onderhouden en kunt u zonder al te veel werkzaamheden uw nieuwe woning in.
Echter zijn er ook woningen waar de nodige werkzaamheden gewenst zijn. Het kan zijn door een indelingswijziging (ook constructief?), uitbreiding, herstelwerk en/of aanpassen naar de huidige energiewensen op installatie en isolatie gebied.
Hier kan Mombarg Bouwsupport u ook in ondersteunen.
Al voor de aankoop van de woning kunnen we alle ins- en outs doorlichten en eventuele valkuilen inzichtelijk maken. Door bv. een QuickScan te maken van de woning, of een compleet gedetailleerd adviesrapport incl. een begroting van de verbouwingskosten.
Alles kan, niets is onmogelijk.